Specimen

 

Danmarks største put & take

Specimenfiskeriet efter stor trofæfisk foregår fra blokke i vores største sø (13ha), hvor man uforstyrret kan fiske efter en lang række arter som ikke findes i andre fiskesøer. Fiskeriet bookes online og her kan man selv vælge tid og antal af stænger. Der må forfodres, fiskes om natten og alle blokke har fine teltpladser.

   
 

DM i størfiskeri 2022

 
Tilmelding til DM i størfiskeri starter 1. August kl. 12.00.
Mere info følger sidst i juli. God sommer så længe og K&B! ;-)

   
 

Danmarks største fiske stortrives

 
Camillo hedder den og med sine ca. 85kg er den vores ypperste trofæ-fisk. Peter Hansen fangede den i marts måned 2022. Det var den sidste af vores 4 store hvide stør, som Peter mangle at fange så glæden var stor! Nyd billedet af en fuldkommen fisk!
   
 

Resultat af DM i størfiskeri

 
Vildt fiskeri under DM i størfiskeri!
Dette års DM blev afholdt i snusk-vejr, hvor der regnede en del af tiden, men måske var det en af årsagerne til at konkurrencen endte i vild gaveregn til de 26 deltagere, da fiskeriet simpelthen var eminent. Allerede lørdag morgen havde samtlige teams fanget mindst 2 fisk og generelt blevet der landet fisk hele vejen rundt om søen.
Den individuelle konkurrence (Danmarksmester) blev vundet af Lasse Skovsbøll, beluga stør på 44,80kg.
Stillingen i teamkonkurrence (samlet vægt af 3 største fisk) endte således:
Nr. 1 - Team Selonia med 126,7kg
Nr. 2 – Team Midtjylland med 119,0kg
Nr. 3 – Team FoxPro med 117,6kg
Nr. 4 – Team Kjeldsen med 110,4kg
Nr. 5 – Team Vejen med 104,0kg
Nr. 6 – Team No Fish med 101,6kg
Konkurrencen var derfor meget tæt og der var spænding lige til det sidste. Specielt fordi ingen af søen helt store hvide stør kom på land. Dog mistede 3 teams meget store fisk og 2 teams måtte indkassere knækkede stænger.
I alt blev der landet 132 fisk med en samlet vægt på imponerende 2955kg, som derfor udløste gavekort til fiskeri i Blue Rock på 29.550kr. Yderligere statistik over konkurrencens fangster kan ses på FangstLog.dk
Vi vil gerne rette en stor tak til Martin og Jonas for at arrangere en fantastisk og særdeles fiskerig konkurrence. Stor tak til Brugsen i Ollerup for at levere den dejlige grillmiddag. Tak til alle øvrige sponsorer for de flotte startpakker, gavekort og grejpræmier. Da gav stor glæde hos de 3 vindende teams og den nykårede DK-mester.
Billeder kommer senere! 😉
Team Blue Rock
   
 

Størfiskeri i Blue Rock - Fiskemagasinet

 

   Fiskemagasinet - dk4

    Størfiskeri i Blue Rock 1:2 (vælg full screen)

    Størfiskeri i Blue Rock 2:2 (vælg full screen)
   
 

Blue Rock 2017 - Fangst filmet med drone

 
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk